Merk jij dat je soms weinig tijd hebt om een gezond ontbijt, een gezonde lunch of gezond avondeten op tafel te zetten? Dan kan een maaltijdvervanger een goed alternatief zijn! Misschien dat de term maaltijdvervanger je doet denken aan de dieetshakes die vooral uit eiwitten bestaan en niet voldoende vezels en vitaminen en mineralen bevatten. De vegan maaltijdvervangers van Jake zijn echter zeer volledig, voedzaam en vullend. En ook niet onbelangrijk, ze zijn volledig veganistisch én lekker!

Vegan maaltijdvervangers van Jake

De shakes zijn de vegan maaltijdvervangers van Jake. Waar dit soort shakes vroeger niet altijd even goed waren voor de spijsvertering (door een gebrek aan vezels) hebben de makers van Jake werkelijk overal rekening mee gehouden. Naast eiwitten, vetten, koolhydraten, vitamines en mineralen zijn hier ook genoeg vezels aan toegevoegd. Een ware maaltijdshake dus. Per shake krijg je ongeveer 30% van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid voedingsstoffen binnen.

Smaken en soorten

De maaltijdshakes van Jake zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en soorten. Zo heb je een light, original en sports variant. In de light variant zitten minder calorieën, handig voor wanneer je wat kilo’s kwijt wilt raken. In de sports variant zitten juist meer calorieën voor de mensen die er een actieve levensstijl op na houden en dus ook meer energie kunnen gebruiken. De smaken zijn banana, oaty vanilla, forest fruit en coffee. Soms hebben ze ook een limited edition smaak zoals coconut.

Eet je liever vast voedsel?

Eet je liever vast voedsel dan een shake? Wanneer je minder water toevoegt aan de poeder wordt het een soort beslag. Van dit beslag kan je ook pannenkoeken bakken! Lekker wanneer je wat meer tijd hebt en in plaats van een shake toch liever iets anders eet. Er zijn ook repen van Jake verkrijgbaar die minder calorieën bevatten en die je kunt gebruiken als lichte maaltijd of als snack.

Jake Vitaminbar

Ook de vitaminbars van Jake zijn helemaal vegan. Ze zijn verkrijgbaar in de smaken banaan, coffee cacao en forest fruit. Een bar bevat 19 tot 20 gram eiwitten uit erwten, rijst en havermout. Ze zijn ook vrij van noten en lactose. Je kan de repen gebruiken als goed vullende snack of als een lichte maaltijd. In tegenstelling tot veel andere repen bevat de Jake vitaminbar geen laxerende middelen.